Welkom op ons blog over het beheren en laten groeien van uw kleine of middelgrote onderneming! 

zakelijke checklist
16/12/2019

Veel kleine en middelgrote bedrijven ervaren een dip in de winter of na de seizoensverkopen.  Voor sommige bedrijven hoort dit bij het natuurlijke verloop van het jaar, voor andere volgt zo'n periode op een eerdere verkooppiek.  

terminologie van zakelijke leningen
13/12/2019

Voor iedereen die zich voor het eerst in een zakelijke lening verdiept, kan de terminologie nogal verwarrend zijn. Wij hebben een overzicht van de belangrijkste leenbegrippen gemaakt om u op weg te helpen.

marketing kanalen
05/12/2019
Iedereen ziet natuurlijk graag maximaal succes van zijn marketingactiviteiten. Maar hoe weet u nu met welke marketingkanalen u het meeste uit uw tijd en advertentiekosten haalt? Wij helpen u graag op weg. Bekijk hier de meest effectieve marketingkanalen en ontdek wat u binnen uw sector zou kunnen uitproberen ->
zakenvrouw met behulp van computer
25/11/2019
De feestdagen vormen wellicht de drukste periode voor uw bedrijf. Lees ons artikel en kijk of uw bedrijf er klaar voor is. Zo niet, dan hebben we enkele geweldige tips om u hierop voor te bereiden. Lees ze nu!
22/10/2019
De juiste werknemer vinden voor uw klein of middelgroot bedrijf is niet gemakkelijk. Er zijn tamelijk veel manieren om dit aan te pakken. Eén ervan is om van uw bedrijf een geweldige werkplek te maken. Lees hier waar werknemers naar op zoek zijn en vergelijk het met uw eigen bedrijf.
geld groeit in de grond
09/10/2019
U heeft vast wel eens horen zeggen "wie geld wil verdienen, moet eerst geld uitgeven" en daar zit ook wel een kern van waarheid in. Ondernemers hebben geld nodig om hun bedrijf te laten groeien. In het huidige bedrijfsklimaat is het soms van cruciaal belang dat u kunt investeren in materieel, reclame, personeel, inventaris of onroerend goed.
volwassenen-analyse-brainstorming
01/10/2019
Beslissingen over een eventuele zakelijke lening zijn niet altijd eenvoudig. Het goede nieuws is dat het helemaal niet onnodig ingewikkeld hoeft te zijn. Het is altijd een goed idee om van te voren te bekijken wat uw opties zijn en hoe u ervoor in aanmerking kunt komen. Wij vertellen u graag welke soorten zakelijke leningen er zijn en hoe u die het beste met elkaar kunt vergelijken.
31/08/2019
Bekijk onze lijst van de beste gratisn hulpmiddelen, die geweldige alternatieven zijn voor de populairste betaalde middelen en diensten.
16/08/2019
Het is belangrijk dat u begrijpt hoe het aanvragen van een zakelijke lening met persoonlijke garantie werkt. Ondernemers kunnen hun bedrijven uitbreiden door snellere en gemakkelijke online toegang tot financiering voor nieuwe fintech-bedrijven. Lees alles wat u moet weten over hoe persoonlijke garantie werkt bij zakelijke leningen
plan voor kleinbedrijf
17/07/2019
Als u een kleinbedrijf hebt, weet u als geen ander dat er heel veel zaken zijn om rekening mee te houden. Samengevat gaat het om 8 regels
b2businesslening blog opgeluchte ondernemer
26/06/2019
De meeste ondernemers denken dat het moeilijk is een kleine zakelijke lening aan te vragen, vooral als deze door een bank is afgewezen. Nadat wij hebben gesproken met een groot aantal eigenaren van kleine bedrijven kunnen wij zeggen dat het niet moeilijk is een kleine zakelijke lening aan te vragen.
credit-plan-kleine-middelgrote-enterprise-business-lening
08/05/2019
Wij weten allemaal dat een de persoonlijke kredietwaardigheid van onschatbare waarde is in onze huidige economie. Het is ook van invloed op u als eigenaar van een bedrijf en kan belangrijk zijn voor de financiële mogelijkheden van uw bedrijf.
Vind zin en doel en overwin alle obstakels
03/07/2018
Er is een beroemde uitspraak van Mark Twain: "De twee belangrijkste dagen in je leven zijn de dag waarop je geboren wordt en de dag waarop je ontdekt waarom."  Voor velen wordt dat 'waarom' (ook wel 'doel') zowel...
08/03/2018

Dat het runnen van een kleine onderneming geld kost, wist u natuurlijk wel. Maar als de kosten voor onroerend goed, transport, salarissen en voorraad steeds verder stijgen, kan het ineens moeilijk zijn om rond te komen.