Vijf manieren om uw bedrijf eruit te laten springen deze Kerst | B2 BusinessLening - Zakelijke Leningen
<< Terug naar Blog
 • 2017-12-04

   

  De kerstdagen komen eraan en ieder bedrijf - groot of klein - probeert de aandacht van het winkelend publiek te trekken.   Het kan een hele uitdaging zijn om gezien te worden met uw mkb tussen al die concurrerende aanbiedingen, promoties en acties om klanten mee te verleiden.

  Misschien is de beste strategie voor uw bedrijf wel om uw aandacht te richten op het bedanken van uw klanten.

   

  Wij geven u graag vijf ideeën over hoe uw bedrijf zijn dankbaarheid kan tonen en er echt uit kan springen deze Kerst:

   

  1. Kerstkaarten

   

  Het allerbeste wat een bedrijf kan doen, is zijn klanten bedanken.   Want tevreden klanten komen terug en trouwe klanten zijn cruciaal voor uw succes.

   

  Hebt u een adressenlijst of een database? Stuur uw klanten dan een leuke kaart per post.   Ook al verstuurt u misschien al e-mails of nieuwsbrieven rond de kerstdagen, een kaartje ontvangen met de post blijft toch specialer.   

   

  2. Een leuke verrassing

   

  Het is ook altijd leuk om uw klanten te bedanken met een leuke verrassing in de winkel, zodat ze zich extra welkom voelen.

   

  Lekkere kersttraktaties zoals koekjes en snoepjes doen het altijd goed.   Of u nu eigenaar bent van een winkel of een horecagelegenheid, iets zoets gaat er met de kerstdagen altijd wel in. 

   

  3. Cadeauverpakkingen

   

  Mooie cadeaumanden zijn altijd populair.   Vul ze met een selectie van uw producten of werk samen met een ander bedrijf en verkoop de cadeaumanden in uw winkel of online.   Of u nu eigenaar bent van een horecagelegenheid, een ijzerhandel of een kledingzaak, er is altijd wel iets te vinden om een mooie mand mee te vullen.

   

  Verder moet u natuurlijk niet vergeten, of u nu een fysieke of online winkel heeft, cadeaus gratis in te pakken.   Iedereen vindt het leuk iets te kopen en vervolgens te zien hoe er een bijzonder geschenk van wordt gemaakt.

   

  4. Kortingsbonnen

   

  Of u ze nu aanbiedt via uw nieuwsbrief of via Facebook, een kortingsbon is een uitstekende manier om uw klanten te belonen voor hun loyaliteit en om nieuwe klanten te trekken. 

   

  Op welke diensten of producten zou u korting kunnen geven?   2 halen 1 betalen, een cadeautje bij aankoop, 20% korting en dagaanbiedingen zijn allemaal goede manieren om korting te verlenen.

   

  5. Laat de kerstman langskomen

   

  Last but not least, creëer een feestelijke sfeer in uw winkel of horecagelegenheid door een bezoekje van de kerstman.   Kondig het aan via uw socialemediakanalen en nodig klanten uit voor een gratis foto met de kerstman.

   

  Er zijn heel veel manieren om uw mkb eruit te laten springen deze Kerst, maar uw klanten laten zien dat u dankbaar bent, is altijd goed en bevordert bovendien de loyaliteit.   Hoe laat u uw dankbaarheid zien dit jaar?

   

  "Niets is belangrijker dan het sturen van een bedankje." - James Allen

   

  Meer mooie verhalen en tips op ons blog

   

  Wilt u weten hoe B2 BusinessLening uw leven gemakkelijker kan maken?  Bespaar nu tijd en ontdek hier meer! 

   

  Categorie:

  Marketing