Waarom u voor ons kiest?

Transparante voorwaarden

We zijn er trots op dat ons online aanvraagformulier supersnel en supersimpel is.  We hebben angel uit rechtstreekse leningsaanvragen weten te halen.  Geen stapels papierwerk om door te ploeteren, geen wachtrijen, en geen slapeloze nachten.  Sterker nog, het aanvraagproces duurt minder dan vijf minuten.

Simpel proces

Koppel uw bedrijfsinformatie veilig online om een automatische financiële review te ontvangen.  Dit zorgt ervoor dat wij uw bedrijf direct kunnen evalueren zonder dat het nodig is uw financiën te achterhalen.

Persoonlijke service

Van de aanvraag tot het beheren van uw account en het meeste uit uw kapitaal halen, ons in-house team van experts is hier om u te helpen wanneer u dat nodig heeft.

how it works

Over B2 BusinessLening

Wij zijn actief op internationaal niveau met kantoren  in Stockholm, Helsinki, Vilnius, Liverpool, Perth en Kopenhagen. B2 BusinessLening is 100% gericht op de financiële ondersteuning van kleine en middelgrote ondernemingen, zodat deze aan hun financiële behoeften kunnen voldoen.

B2 BusinessLening is een onderdeel van de Ferratum Groep, een vooraanstaande financieringsorganisatie. De Ferratum Groep is openbaar genoteerd aan de Frankfurt Stock Exchange en opereert wereldwijd in ruim 25 landen.

Wij begrijpen dat uw bedrijf zich snel ontwikkelt en dat financiering via de traditionele banken in veel gevallen niet mogelijk blijkt te zijn of te lang duurt om op tijd aan huidige behoeften te voldoen. Daarom hebben wij B2 BusinessLening gecrëeerd, zodat eigenaren van kleinzakelijke en MKB ondernemingen over werkkapitaal kunnen beschikken, zodra zij dat nodig achten.

Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën en onze speciaal opgeleide specialisten op het gebied van zakelijke leningen, zijn wij in staat om ondernemingen vaker en sneller goed te keuren – zonder verdere vereisten, interviews of papierwerk.

Trustpilot Reviews

19 hours
Snel, Veilig en Makkelijk.
Snel, Veilig en Makkelijk.
Emre
1 day
Duidelijk en snel geregeld
Duidelijk en snel geregeld
eric ortsen
1 week
Prima uitgevoerd zonder extra kosten.
Goede commutatie met de klant. Duidelijk en goede antwoorden op de vragen. Snel geregeld en goede en snelle betaling van de gevraagde bedrag
Henry de Groot

Blog/Nieuws

Toon filters
Alle blogs
zakelijke checklist
16/12/2019

Veel kleine en middelgrote bedrijven ervaren een dip in de winter of na de seizoensverkopen.  Voor sommige bedrijven hoort dit bij het natuurlijke verloop van het jaar, voor andere volgt zo'n periode op een eerdere verkooppiek.  

terminologie van zakelijke leningen
13/12/2019

Voor iedereen die zich voor het eerst in een zakelijke lening verdiept, kan de terminologie nogal verwarrend zijn. Wij hebben een overzicht van de belangrijkste leenbegrippen gemaakt om u op weg te helpen.

marketing kanalen
05/12/2019
Iedereen ziet natuurlijk graag maximaal succes van zijn marketingactiviteiten. Maar hoe weet u nu met welke marketingkanalen u het meeste uit uw tijd en advertentiekosten haalt? Wij helpen u graag op weg. Bekijk hier de meest effectieve marketingkanalen en ontdek wat u binnen uw sector zou kunnen uitproberen ->
zakenvrouw met behulp van computer
25/11/2019
De feestdagen vormen wellicht de drukste periode voor uw bedrijf. Lees ons artikel en kijk of uw bedrijf er klaar voor is. Zo niet, dan hebben we enkele geweldige tips om u hierop voor te bereiden. Lees ze nu!
07/03/2018

Komt een man bij een bank...

Klinkt dat als het begin van een raadsel?  Vandaag de dag is dat eigenlijk ook zo.

'Tijd is geld' is de realiteit voor een mkb-ondernemer.  Voor wie een mkb-bedrijf runt, telt iedere minuut. 

marketing kanalen
05/12/2019
Iedereen ziet natuurlijk graag maximaal succes van zijn marketingactiviteiten. Maar hoe weet u nu met welke marketingkanalen u het meeste uit uw tijd en advertentiekosten haalt? Wij helpen u graag op weg. Bekijk hier de meest effectieve marketingkanalen en ontdek wat u binnen uw sector zou kunnen uitproberen ->
credit-plan-kleine-middelgrote-enterprise-business-lening
08/05/2019
Wij weten allemaal dat een de persoonlijke kredietwaardigheid van onschatbare waarde is in onze huidige economie. Het is ook van invloed op u als eigenaar van een bedrijf en kan belangrijk zijn voor de financiële mogelijkheden van uw bedrijf.
07/03/2018

Van drones tot kunstmatige intelligentie en mobiele apps, het lijkt wel alsof er iedere dag weer nieuwe uitvindingen en oplossingen zijn die ons eigen voorstellingsvermogen ver te boven gaan. 

22/10/2019
De juiste werknemer vinden voor uw klein of middelgroot bedrijf is niet gemakkelijk. Er zijn tamelijk veel manieren om dit aan te pakken. Eén ervan is om van uw bedrijf een geweldige werkplek te maken. Lees hier waar werknemers naar op zoek zijn en vergelijk het met uw eigen bedrijf.
08/03/2018

Dat het runnen van een kleine onderneming geld kost, wist u natuurlijk wel. Maar als de kosten voor onroerend goed, transport, salarissen en voorraad steeds verder stijgen, kan het ineens moeilijk zijn om rond te komen.